Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου το 2017.


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ"Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ"

Τοπ.Κοιν. ΠαλαιοχωριουΤυμφρηστου Δ. ΜακρακωμηςΤ.Κ.35003 Σπερχειαδα


Αριθ. Πρωτ.     7
Παλαιοχώρι: 10 - 12 - 2016
                                                                            


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας εύχεται:    
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΟΙ   ΓΙΟΡΤΕΣ   ΠΟΥ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ   ΝΑ   ΕΙΝΑΙ  ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ    
Ο  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ   ΝΑ   ΧΑΡΙΣΕΙ    ΣΕ   ΟΛΟΥΣ  
ΥΓΕΙΑ   ΕΥΤΥΧΙΑ   ΑΓΑΠΗ  – ΕΙΡΗΝΗ   ΚΑΙ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
                                                
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, αγαπητοί Συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Χωριού μας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος για το έτος 2017.
Αρχίζοντας με τις χειμωνιάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται σε Αθήνα και Λαμία:
      
1. Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση/κοπή Βασιλόπιτας στις 29 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, για όλους τους χωριανούς και φίλους που θα βρίσκονται στο Λεκανοπέδιο Αττικής, στην Οικογενειακή Ταβέρνα “ΦΟΙΝΙΚΕΣ” που βρίσκεται επί των οδών Αγίας Βαρβάρας και Βύρωνος στην Αγία Βαρβάρα και πολύ κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα.  Η τιμή κατ’ άτομο είναι €18,00 και περιλαμβάνει εξαιρετικό μενού – κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική.

2. Στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση / κοπή Βασιλόπιτας στις 5 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, για όλους τους χωριανούς και φίλους, στην Οικογενειακή Ταβέρνα “ΡΕΝΤΙΦΗ“που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Καλυβίων. Η τιμή κατ’ άτομο είναι €15,00 και περιλαμβάνει εξαιρετικό μενού – κρασί και αναψυκτικά.

Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή, για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας από τις ταβέρνες, για την Αθήνα μέχρι 22 Ιανουαρίου και για την Λαμία μέχρι 27 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. 

Συνεχίζοντας με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται στο Χωριό.

3. H ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που πραγματοποιούμε στο Χωριό, κάθε χρόνο το τελευταίο ΣΑΒΒΑΤΟ του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ, βάση του άρθρου 31 του καταστατικού, φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου. Ελπίζουμε να το θυμηθούμε ΟΛΟΙ. Επίσης, στην εκδήλωση αυτή, θα γίνει και η βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το έτος 2016, καταγόμενων από το Χωριό μας.     Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, οι επιτυχόντες, με τα ακριβή στοιχεία σχολών και τμημάτων, που έχετε εισαχθεί, για αποφυγή λαθών και παραλήψεων. 
  
4. Την Κυριακή 30  Ιουλίου και ώρα 10:30 π.μ. βάσει των άρθρων 10 και 12  του καταστατικού, θα πραγματοποιήσουμε την Γενική Συνέλευση στο εντευκτήριο και Γραφεία του Συλλόγου (πρώην Καφενείο Μ. Πιλάτου), και σύμφωνα με το άρθρο 25 του καταστατικού, θα γίνουν αρχαιρεσίες , για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης:
 α. Απολογισμός  Διοικητικού Συμβουλίου.
                                                            
   β. Οικονομικός   Απολογισμός.
  
   γ. Εκλογές για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 6 Αυγούστου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

5. Σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο του Χωριού μας για την ενημέρωσή σας.  Η διεύθυνση του ιστότοπου είναι: Παλαιοχώρι Τυμφρηστού ή Παλαιοχώρι Ομιλαίων ή www. paleochori .gr. Για παρατηρήσεις, διορθώσεις, αντιρρήσεις, αποστολή κειμένων ή φωτογραφιών και οποιοδήποτε άλλο θέμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το email: palaioxwri.blogspot@gmail.com.

 6. Το Δ.Σ. αποφάσισε να διοργανωθεί εκδρομή, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, σε προορισμό που θα αποφασιστεί μετά τις συζητήσεις που θα γίνουν στις συνεστιάσεις και θα σας γνωστοποιηθεί εγκαίρως, μέσω του ιστότοπου του Χωριού ή τηλεφωνικά ή και με email σε όσους διαθέτουν.

 7. Σας παρακαλούμε να δώσετε όλοι το παρόν στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, ώστε έτσι να δείξουμε την αγάπη μας για το Χωριό μας και την θέλησή μας να το κρατήσουμε ζωντανό. Επειδή το μέλλον ανήκει στους νέους, επιθυμία μας είναι να βρίσκονται κοντά στο Σύλλογό μας και στο Χωριό, ώστε να τους παραδώσουμε την σκυτάλη και αυτοί με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους, να εμπλουτίσουν τις εκδηλώσεις και να δημιουργήσουν στο Χωριό.




 
Με εκτίμηση και αγάπη
το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                       
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τσεκούρας Ευάγγελος   τηλ.  697 38 33 287 - 210 53 10 731 
 Μπούρας Κων/νος τηλ. 694 431 2802   
 Γεωργίου Πέτρος  τηλ. 697 83 84 676       
 Μπούρα-Δερνίκα Μαρία   τηλ. 698 44 62 182 – 22360 23421    
 Παπαναγιώτου  Λαμπρινή    τηλ. 210 51 46 607 
Μπούρας Νίκος  τηλ. 697 55 99 632

Τσεκούρας Ηλίας τηλ. 69 74 110 950 - 22310 35361