Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ (26 -7- 2014) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ (27 -7- 2014) ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η προγραμματισμένη ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου των απανταχού Παλαιοχωριτών, στον προαύλιο χώρο του Προφήτη Ηλία, στο Παλαιοχώρι. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία παρά την οικονομική κρίση. Υπήρχε πλούσιο μενού με ψητά αρνιά στη σούβλα και διάφορα φαγητά, ποτά και ορχήστρα με Δημοτική και Λαϊκή μουσική. 

Με την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Σπ. Τσεκούρας και τα μέλη του Δ. Σ, καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητος κ. Ιωάννης Κων. Μπούρας, αφού πρώτα ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, τίμησαν στη συνέχεια τον τ. Γενικό Διευθυντή της Γ.Γ.Α κ. Θωμά Δημ. Στάμου με ειδική πλακέτα, ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ, για την Καθοριστική Συμβολή του στην Δημιουργία του Γηπέδου Μπάσκετ στο Παλαιοχώρι. Ακολούθως βράβευσαν όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Παλαιοχωρίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και έσυραν πρώτοι τους παραδοσιακούς χορούς. Το γλέντι και οι χοροί κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.      




























Την επόμενη ημέρα (27 -7- 2014) πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση, στο εντευκτήριο του Συλλόγου, όπου έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Δ. Σ, από 1 Αυγούστου 2013 έως 30 Ιουνίου 2014. 
Πριν από την συζήτηση των Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Σπ. Τσεκούρας, επέδωσε στον τ. Γενικό Διευθυντή της Γ. Γ. Α κ. Θωμά Δ. Στάμου ειδικό αντίγραφο της υπ' αριθ. 5/ 8 Ιουνίου 2014 ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ, με την οποία ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου, ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ για την Καθοριστική Συμβολή του στη Δημιουργία Γηπέδου Μπάσκετ στο Παλαιοχώρι.