Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Oνοματοδοσία των δύο δόκιμων μοναχών

 

     Στην Ιερά Μονή του Προφ. Ηλία Παλαιοχωρίου έλαβε χώρα η κουρά και ονοματοδοσία των δύο δόκιμων μοναχών Μαρίας και Γεωργίας. Της πρώτης η τελετή έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 και εχρήσθη με το όνομα Χρυσοστόμη, της δεύτερης έγινε στις 27 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00 και εχρήσθη με το όνομα Κικιλία.

     Στις τελετές Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετά της ακολουθίας του, συμμετέχοντος του Αρχιμανδρίτου κ. Μαξίμου (πνευματικού πατρός των αδελφών) και εκπροσώπων μοναστικών κοινοτήτων. Παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής, αντιδήμαρχοι, οι γονείς και συγγενείς των δύο μοναχών, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκπροσωπήθηκε από τον κ. Ηλία Τσεκούρα, μέλη του Συλλόγου μας και πλήθος κόσμου. Με το πέρας των τελετών προσφέρθηκαν ατομικές μερίδες με εδέσματα και γλυκά.

     Ο Σύλλογος απανταχού Παλαιοχωριτών «Ο Προφήτης Ηλίας» συγχαίρει τις δύο μοναχές, αδελφή Χρυσοστόμη και αδελφή Κικιλία και τους εύχεται υγεία, δύναμη, υπομονή και υπό τη σκέπη και προστασία του Θεού, αλλά και με τη βοήθεια του Προφήτη Ηλία, να είναι άξιες και ικανές οδοιπόροι, στο δύσκολο και θεάρεστο δρόμο του Ορθόδοξου μοναχισμού που επέλεξαν να ακολουθήσουν, ευαρεστώντας Θεό και ανθρώπους.