Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ "Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2015


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ                 
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ     
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ
“Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ”                                
Τοπ.Κοινότητα Παλαιοχωρίου Τυμφρηστού  
Τ.Κ.35003  Δ. Μακρακώμης                                                                                                                  

Παλαιοχώρι: 10 - 12 - 2014
                                                                                               
                      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας εύχεται:

ΟΙ   ΓΙΟΡΤΕΣ    ΠΟΥ    ΕΡΧΟΝΤΑΙ   ΝΑ   ΕΙΝΑΙ   ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ –

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ   &   Ο   ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ   ΧΡΟΝΟΣ   ΝΑ   ΧΑΡΙΣΕΙ 

ΣΕ   ΟΛΟΥΣ   ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ - ΑΓΑΠΗ
                                                   
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                       Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, αγαπητοί Συγχωριανοί
Με χαρά και φέτος σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος μας για το Νέο έτος 2015.
Αρχίζουμε με τις χειμωνιάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται σε Αθήνα και Λαμία και συνεχίζουμε  με τις εκδηλώσεις στο Χωριό.
      
1. Συνεστίαση και κοπή Βασιλόπιτας στην Αθήνα, για όλους τους Χωριανούς και Φίλους που διαμένουν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, την 1η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στην Οικογενειακή Ταβέρνα “ΦΟΙΝΙΚΕΣ” που βρίσκεται επί των οδών Αγίας Βαρβάρας και Βύρωνος στην Αγία Βαρβάρα και πολύ κοντά στο νέο Σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα. Η τιμή κατ’ άτομο είναι €15,00 και περιλαμβάνει εξαιρετικό μενού – κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική.

2. Συνεστίαση και κοπή Βασιλόπιτας στη Λαμία, για όλους τους Χωριανούς και Φίλους, στις 8 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, στην Οικογενειακή Ταβέρνα “ΔΙΟΝΥΣΟΣ“ που βρίσκεται στη οδό Μύλων 6 απέναντι από το Στρατόπεδο και προς τους μύλους Μουζέλη. Η τιμή κατ’ άτομο είναι €13,00 και περιλαμβάνει εξαιρετικό μενού – κρασί και αναψυκτικά.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας από τις ταβέρνες, για την Αθήνα μέχρι 20 Ιανουαρίου και για την Λαμία μέχρι 27 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. 

3. H ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο το τελευταίο ΣΑΒΒΑΤΟ του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ βάση του άρθρου 31 του καταστατικού, φέτος είναι 25 Ιουλίου, ελπίζουμε να το θυμηθούμε ΟΛΟΙ, όπου και θα γίνει η  Βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2013-2014, καταγόμενων από το Χωριό μας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με τα ακριβή στοιχεία σχολών και τμημάτων που έχουν εισαχθεί για αποφυγή λαθών και παραλήψεων.  

    4. Την Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 11,30 π.μ. βάσει των άρθρων 10 και 12  του καταστατικού, θα πραγματοποιήσουμε την Γενική Συνέλευση στα Γραφεία του Συλλόγου - Εντευκτήριο (πρώην Καφενείο Μαρίας Γ. Πιλάτου), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:

   α. Απολογισμός  Διοικητικού Συμβουλίου.
                                                                 
       β. Οικονομικός   Απολογισμός.

       γ. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε.

   Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 2 Αυγούστου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

5. Η Γιορτή για τους Νέους  που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο, και τιμούν με την παρουσία τους αρκετοί νέοι του Χωριού μας, φέτος θα γίνει 8 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, στο Κυλικείο του Προφήτη Ηλία και την διοργάνωση θα την αναλάβουν οι νέοι μόνοι τους.

Επειδή το μέλλον του Χωριού μας ανήκει στους νέους, ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας να τους παραδώσουμε την σκυτάλη και με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους, να εμπλουτίσουν τις εκδηλώσεις και να δημιουργήσουν στο Χωριό.

Με την περσινή ενημερωτική επιστολή σας ενημερώσαμε σχετικά με τον ιστότοπο του χωριού μας. Σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο για ενημέρωση σας. Η Διεύθυνση του ιστότοπου είναι: www.paleochori.gr. Επίσης, μπορείτε να μπαίνετε στον ιστότοπο γράφοντας στο Google: Παλαιοχώρι Τυμφρηστού (Ομιλαίων) Φθιώτιδος ή Παλαιοχώρι Τυμφρηστού ή Παλαιοχώρι Ομιλαίων. Για παρατηρήσεις, διορθώσεις, αντιρρήσεις, αποστολή κειμένων ή φωτογραφιών και οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε με το email: palaioxwri.blogspot@gmail.com.


     Τελειώνοντας υπενθυμίζουμε ότι, η παρουσία όλων μας στις εκδηλώσεις, είναι πράξη με την οποία δηλώνουμε ότι αγαπάμε το Χωριό μας και ότι προσπαθούμε να το ζωντανέψουμε.


Με εκτίμηση & σεβασμό
      Το Διοικητικό Συμβούλιο



Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τσεκούρας Ευάγγελος   τηλ.  6 97 38 33 287 - 210 53 10 731 
Καραντινάκη Ντίνα          τηλ. 6 97 60 56 682          
Μπούρας Νίκος               τηλ. 6 97 55 99 632
Δερνίκα Μαρία                τηλ. 6 98 44 62 182 – 22360 23421    
Τσεκούρας Ηλίας            τηλ. 69 74 110 950  - 22310 35361   
Γεωργίου Πέτρος            τηλ. 6 97 83 84 676       

Παπαναγιώτου  Λαμπρινή    τηλ. 210 51 46 607