Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Συλλόγου

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ                 
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ     
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ
                                             
“Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ”                                
Τοπ.Κοινότητα Παλαιοχωρίου Τυμφρηστού  
Τ.Κ.35003  Δ. Μακρακώμης                                                                                                                  

                                                                                                                                                       Παλαιοχώρι: 10 - 12 - 2013                                                                             
                                                                                               
Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας εύχεται:

ΟΙ  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΠΟΥ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ   ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ – ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ   &   Ο   ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ   ΧΡΟΝΟΣ   ΝΑ   ΧΑΡΙΣΕΙ  ΣΕ   ΟΛΟΥΣ   ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ - ΑΓΑΠΗ
                                                
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί Χωριανοί, Φίλες και Φίλοι του Συλλόγου,
Με χαρά σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος για το 2014.
Αρχίζουμε με τις χειμωνιάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται σε Αθήνα και Λαμία και συνεχίζουμε  με τις εκδηλώσεις στο Χωριό.      
1. Συνεστίαση και κοπή Βασιλόπιτας στην Αθήνα, για όλους τους Χωριανούς και Φίλους που διαμένουν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, στις 26 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στην Οικογενειακή Ταβέρνα “ΦΟΙΝΙΚΕΣ” που βρίσκεται επί των οδών Αγίας Βαρβάρας και Βύρωνος στην Αγία Βαρβάρα και πολύ κοντά στο νέο Σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα.
Η τιμή κατ’ άτομο είναι €15,00 και περιλαμβάνει εξαιρετικό μενού – κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική.
2. Συνεστίαση και κοπή Βασιλόπιτας στη Λαμία,  για όλους τους Χωριανούς και Φίλους, στις 2 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, στην Οικογενειακή Ταβέρνα “ΔΙΟΝΥΣΟΣ“ που βρίσκεται στη οδό Μύλων 6 απέναντι από το Στρατόπεδο και προς τους μύλους Μουζέλη, Η τιμή κατ’ άτομο είναι €13,00 και περιλαμβάνει εξαιρετικό μενού – κρασί και αναψυκτικά. 
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας από τις ταβέρνες, για την Αθήνα μέχρι 20 Ιανουαρίου και για την Λαμία μέχρι 27 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.  
3. H ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο το τελευταίο ΣΑΒΒΑΤΟ του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ βάση του άρθρου 31 του καταστατικού, φέτος είναι 26 Ιουλίου, ελπίζουμε να το θυμηθούμε ΟΛΟΙ, καθώς την ημέρα αυτή είναι και της Αγίας Παρασκευής, όπου και θα γίνει η  Βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά τα σχολικά έτη 2011-2012 και 2012-2013, καταγόμενων από το Χωριό μας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με τα ακριβή στοιχεία σχολών και τμημάτων που έχουν εισαχθεί για αποφυγή λαθών και παραλήψεων.     
4,. Η Γιορτή για τους Νέους  που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο, και τιμούν με την παρουσία τους αρκετοί νέοι του Χωριού μας, φέτος θα γίνει 9 Αυγούστου ημέρα Σάββατο ή στο Κυλικείο του Προφήτη Ηλία ή στο γήπεδο του μπάσκετ και την διοργάνωση θα την αναλάβουν οι νέοι μόνοι τους.

Με εκτίμηση & σεβασμό

      Το Διοικητικό Συμβούλιο